“Herinnerdingen” – Memory Jar

herrinderdingen

Stiekem vind ik het heerlijk om weer in Nederland te zijn. Natuurlijk mis ik Indonesië, maar ben ik ook blij dat ik weer een beetje tijd en ruimte heb voor mezelf. Gewoon een beetje aanrommelen in huis, haken, boekjes lezen én de tijd hebben voor een van mijn favoriete bezigheden: eindeloos weer doelloos surfen op het internet.

Tijdens mijn online surfsessies kom ik op de meest uitlopende websites, maar gister was ik specifiek op zoek naar leuke nieuwe projecten voor 2014. Na een uurtje rondklikken had ik al een behoorlijk lang lijstje met eventuele projectjes tot dat ik via Pintrest op steamykitchen.com kwam.

Het project Memory Jar: een jaar lang alle herinneringen opschrijven en in een potje doen.

Mijn geheugen is echt een zeef. Ik ben nog geen week terug uit Indonesië en ik kan nu al niet meer vertellen wat ik nou precies heb gedaan in de afgelopen maand. Daarom is dit HET project voor 2014 dat ik wil gaan doen. Het lijkt me ook leuk als mijn vriend mee gaat doen aan dit project en dat we dan aan het eind van het jaar een pot vol gezamenlijke herinneringen hebben die we samen kunnen doornemen.

Doen jullie mee met dit leuke project? Pin het, tweet het of instagram het met #MemoryJar

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>